Prva slovenska plačilna kartica...

Activa

Razpoložljivost

Kartico Activa lahko dobite pri naslednjih bankah članicah sistema Activa:

Koristno

Kartico sprejema 20.000 prodajnih mest po vsej Sloveniji. Je kreditna kartica posebne vrste, saj z njo plačujete obveznosti le enkrat mesečno. Imetnikom nudimo možnost prekoračitev sredstev na osebnem računu, obenem pa so nezgodno zavarovani 24 ur na dan.

Uporaba

To je kartica za vse nakupovalne priložnosti in ugodnosti. Omogoča vam nakup blaga in storitev na prodajnih mestih z oznako Activa. Z njo nakupujete v samopostrežnih trgovinah, veleblagovnicah, diskontih, butikih, specializiranih trgovinah, hotelih, kampih... po vsej Sloveniji. Z njo lahko plačujete tudi v slovenskih trgovinah na spletu.

Poslovanje

Obveznosti, ki izhajajo iz poslovanja, poravnavate z osebnega računa enkrat mesečno, 8., 18. ali 28. v mesecu. O opravljenem prometu vas vaša banka redno obvešča po pošti. Obveznosti, ki izhajajo iz poslovanja s kartico, se poravnavajo v evrih. Kartica velja 1 leto.

Kako do kartice

Če je vaša banka članica sistema Activa in izdaja to kartico, izpolnite vlogo za izdajo kartice, ki jo najdete v enoti banke. Nekatere banke omogočajo naročilo kartice tudi prek interneta oziroma elektronskega bančništva. O izdaji kartice vas bo vaša banka obvestila v najkrajšem možnem času.